Όροι συμμετοχής
  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς γεννημένοι από το 2005 και πιο παλιά (16 ετών και άνω). Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει να παρουσιάσουν έγγραφη συγκατάθεση γονέα για την συμμετοχή τους.
  2. Η εγγραφή γίνεται μόνο online μέσω του web site των αγώνων.
  3. Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη και ολοκληρωμένη μόνο αν συνοδευτεί από καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής που είναι 25€.
  4. Υπάρχουν 50 διαθέσιμες θέσεις καθώς μέχρι αυτό το πλήθος δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στα μονοπάτια.
  5. Η πληρωμή του ποσού γίνεται μόνο online με τον μηχανισμό που παρέχει το web site και μόνο με κάρτα (οποιασδήποτε μορφής / είδους)
  6. Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν μετάλλιο.
  7. Δεν επιτρέπεται η χρήση baton σε οποιοδήποτε τμήμα της διαδρομής και σε όλους τους αγώνες, ακόμα και στον τελικό.
  8. Δεν επιτρέπεται η ρίψη απορριμμάτων στο βουνό. Αν κάποιος προβεί σε τέτοιου είδους ρύπανση θα αποκλειστεί από τον αγώνα και κάθε επόμενο της σειράς
  9. Η διοργάνωση παρέχει υδροδοσία, μπάνανα και μπισκότα στους συμμετέχοντες σε έναν σταθμό. Η υδροδοσία θα γίνεται με χάρτινο ποτήρι μίας χρήσης. Μετά τον τερματισμό θα παρέχεται ζεστό τσάι, μπανάνες και μπισκότα σε ατομική συσκευασία.
  10. Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό οποιασδήποτε καιρικές συνθήκες εκτός αν η διοργάνωση αποφασίσει ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας των συμμετεχόντων υπό εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες
  11. Σε περίπτωση ακύρωσης ή μεταφοράς αγώνα για υγειονομικούς λόγους, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν επιστροφή του αντιτίμου εγγραφής. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό.
  12. Αν ο δρομέας ακυρώσει την συμμετοχή του για προσωπικούς λόγους, ενώ ο αγώνας διεξαχθεί κανονικά, θα επιστρέφεται ποσό 20€ που προκύπτει μετά την κράτηση των εξόδων συναλλαγής. Ακυρώσεις θα γίνουν δεκτές μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2024. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
  13. Οι δρομείς πρέπει να διευκολύνουν και να επιτρέπουν την προσπέραση σε συναθλητές τους που κινούνται πιο γρήγορα. Ειδικά σε περίπτωση συνάντησης δρομέα που κατηφορίζει με δρομέα που ανηφορίζει, προτεραιότητα έχει πάντα ο δρομέας που κατηφορίζει.
  14. Αν κάποιος φύγει εκτός της διαδρομής αγώνα ή κόψει κάποια στροφή σε μονοπάτι, αποκλείεται από τον αγώνα.
  15. Αν υπάρξει απρεπής συμπεριφορά προς συναθλητή ή συντελεστή του αγώνα ο υπαίτιος αποκλείεται από τον αγώνα και κάθε επόμενο της σειράς.
  16. Η διοργάνωση θα έχει σημεία χρονομέτρησης εντός των διαδρομών για την κάλυψη των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο. Επίσης θα παρέχει και video της προσπάθειας των δρομέων από σημεία εντός της διαδρομής.
  17. Οι συμμετέχοντες επιτρέπουν στην διοργάνωση να χρησιμοποιήσει οπτικοακουστικό υλικό που θα προκύψει κατά την διάρκεια των αγώνων, για χρήση σε online μέσα ή για την προβολή του αγώνα.
  18. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων υπόκεινται σε επεξεργασία μόνο από την HEX IKE που είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση των αγώνων. Θα τηρηθούν για διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία εγγραφής. Πρόσβαση σε αυτά έχει η HEX IKE και συντελεστές των αγώνων.



Βραβεύσεις

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρειςε πρώτες γυναίκες.

Θα βραβευθεί η ταχύτερη ανάβαση "Γολγοθά" (είναι η δεύτερη ανηφόρα της διαδρομής) για άνδρα και γυναίκα, αρκεί να ολοκληρώσει τουλάχιστον μία περιστροφή.

Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες.